Váš účet může být kdykoliv smazán technickou podporou pokud nejste členem VIP.


V případě, kdy je na Vašem účtě aktivní VIP členství, zaplaceno pomocí bankovního převodu, složenkou nebo vložením na účet, popřípadně SMS platbou, může být Váš účet na Vaše přání smazán.


Upozornění: Pokud ale jste uhradil VIP členství, pomocí platební nebo kreditní karty, je nutné vypovědět členství, dle Všeobecných obchodních podmínek  portálu.