For å betale med samtale må du følge disse trinnene. 1.) Ring nummeret som vises på betalingsporten etter at du valgte " Betaling ved samtale " og lengden på medlemskapet ditt (se bilde).

2.) Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene som vises i betalingsvinduet. Under samtaleprosessen er det veldig viktig at du MÅ holde deg på telefonen og ikke legge på. For å fullføre betalingsprosessen må du ligge i totalt 17.2 minutter på telefonen. Etter at heltiden er over, og betalingen for VIP-medlemskapet ditt er fullført, blir telefonsamtalen stengt automatisk.

3.) Etter at fullstendig betalingsprosess er ferdig, vil du motta umiddelbart VIP-status, og du trenger ikke å vente lenger på å ha en ubegrenset brukeropplevelse på vårt nettsted.